وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

زمان صدور احکام استخدام نیرو‌های حق التدریس مشمول قانون تعیین تکلیف

زمان صدور احکام استخدام نیرو‌های حق التدریس مشمول قانون تعیین تکلیف رییس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از صدور احکام استخدام نیرو‌های حق التدریس مشمول قانون تعیین تکلیف از اول اسفند ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، عباس نجار در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها با اشاره به قانون تعیین تکلیف مشمولان افزود: در سال گذشته ۵۵ هزار نفر طی دو مرحله استخدام شد و با تلاش همکاران و هماهنگی‌هایی که با سازمان‌های ذیربط صورت گرفت، مجوز استخدام ۳۶ هزار نفر دریافت شد.

وی ادامه داد: برای تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس مشمول قانون که ابلاغ، گزینش و دوره مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان را دارند، با هماهنگی‌های انجام شده مجوز استخدام برای آن‌ها صادر خواهد شد و از اول اسفند ماه حکم استخدام‌ها اجرا می‌شود.

نجار گفت: خوشبختانه این افراد تا پایان بهمن ماه حق التدریس و عیدی خود را دریافت کرده اند.

کمبود ۱۶۰ هزار نیروی انسانی در وزارت آموش و پرورش

نجار با اشاره به لزوم ارائه آمار دقیق در وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: معمولا با چالش ارائه آمار‌های غیردقیق مواجه بودیم که هدف گذاری کردیم تا این موضوع حل شود و در حال حاضر وضعیت آمار شفاف سازی شده، زیرا مبنای انجام هرکاری آمار‌های درست و دقیق است.

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با اشاره به وضعیت نیروی انسانی موجود گفت: هر سال مرکز نیروی انسانی با استان‌ها تفاهم نامه‌هایی دارد تا ساماندهی نیروی انسانی به درستی صورت گیرد. با توجه به اینکه در نیروی انسانی حدود ۱۶۰ هزار نیرو کمبود داریم، در برآورد‌های اولیه نیازسنجی شد که حدود سه میلیون و ۷۰ هزار ساعت باید حق التدریس داشته باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه پس از انعقاد تفاهم نامه با استان‌ها و بررسی ابعاد مختلف و تلاش در جهت ساماندهی درست بر مبنای شیوه نامه ساماندهی، این ساعات حق التدریس به دو میلیون و ۸۰۰ هزار ساعت کاهش پیدا کرد.

نجار خاطرنشان کرد: پنج هزار معلم قرآنی و نزدیک به ۶۰ هزار نفر مشمول طرح مهرآفرین، در سال ۱۴۰۱ تبدیل وضعیت و استخدام پیمانی خواهند شد.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با اشاره به روند جمعیت دانش آموزان اظهار داشت: بررسی وضعیت ۱۰ ساله نشان می‌دهد که در برخی استان‌ها با رشد جمعیت دانش آموزی روبرو هستیم که به توجه ویژه نیاز دارند. رشد جمعیت تا سال ۱۴۰۵ صعودی است و پس از آن کاهشی خواهد بود، اما این روند برای همه استان‌ها یکسان نیست و متناسب با این جمعیت پیش بینی کلاس‌های درس مورد نیاز انجام شده است.

نجار با تاکید به شفاف سازی آمار، بیان کرد: در راستای این هدف کتابچه اطلاعات تحلیلی به استان‌ها ارسال خواهد شدکه با بررسی تحلیل‌های موجود درآن می‌توان برنامه ریزی برای جمعیت دانش آموزی وکلاس‌های درس را داشته باشیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار